Haladás

2014.09.20. 19:55

Artner Tamás és Joan Carillo nyilatkozata

A két vezetőedző a lefújást követően értékelte a látottakat.

Artner Tamás: - Gratulálok a Videotonnak a győzelemhez. Ez már az igazi Haladás volt, azt, amit a héten gyakoroltunk a Vidi ellen, működött a kiállításokig. Végre a lehető legjobb összeállításban tudtunk játszani, agresszívak voltunk, de a piros lapok felborították a dolgokat, ráadásul buta gólt kaptunk, amely nem kidolgozott helyzetből született. Jó állapotban voltunk, a szerkezetünk is rendben volt, a jelenleg rendelkezésre álló keretünkből a legerősebb kezdőcsapatot állítottuk ki. Le a kalappal a fiúk előtt, végig küzdöttek, az pedig, hogy nyolc mezőnyjátékossal végig bírtuk a meccset, azt jelenti, hogy fizikálisan rendben vagyunk. A kiállításokról nem tudok nyilatkozni. A vereség ellenére biztató volt a jövőre nézve a mai teljesítményünk, és a közönség is mellettünk állt. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy két rutinos játékosunkra nem számíthatok a következő fordulóban, de majd a helyükre lépő fiatalok bizonyíthatnak.

Joan Carillo: - Először is gratulálok a csapatnak, hogy a nyolcadik mérkőzését is megnyerte. A Haladásnak is gratulálnom kell, mert végig hősiesen küzdöttek, az utolsó pillanatig próbáltak változtatni az álláson. Az első félidőben látottakkal elégedett voltam, a másodikban viszont sajnos folyamatosan középen próbálkoztunk a szélek helyett. Ami fontos, hogy még a piros lapok előtt sikerült megszereznünk a vezetést. A legfontosabb pedig, hogy győztünk, és az az alapfilozófia megvalósult, hogy ha valami miatt nem is játszunk annyira jól, - a mi játékunknak sajnos nem kedvez a Rohonci úti stadion gyepe, - akkor is küzdjenek, hajtsanak a játékosok az utolsó pillanatig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!