Haladás

2014.07.26. 21:29

Artner Tamás és Nebojsa Vignjevics nyilatkozata

A Haladás edzője bosszús a gól előtt elkövetett védekezési hiba miatt, az Újpesté úgy véli, a vasiaknak vannak minőségi játékosaik.

haladas.hu

Artner Tamás: - A meccs összképe alapján megérdemelten nyert az Újpest. Csapatom jelenlegi helyzetéhez képest maximálisan odatette magát. Kicserélődött a védelmünk, a belső középpályás sorunk,  a pálya közepén nem volt meg a megfelelő sebesség, így nem tudtuk támogatni elöl Radó Andrást. Egyedül Halmosi Péter volt erre képes.  Le kellett volna hoznunk a meccset 0-0-ra, ám elkövettünk egy óriási védekezési hibát. Lehet, hogy legközelebb szerkezetet kell váltunk, hiszen "nincs meg" a négy védőnk.

Nebosja Vignjevics: - Nagyon nehéz meccs volt, tudtuk, hogy a Haladás kerete kicserélődött, de azt is tudtuk, hogy maradtak minőségi játékosaik. Gyors csapat a szombathelyi, és miután mi is nagy tempóban futballoztunk, intenzív 90 percet játszottunk. Gratulálok játékosaimnak a győzelemhez, és gratulálok a Haladásnak is. Az is kiderült, hogy kell még előre egy támadó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!