Haladás

2014.08.17. 19:36

Artner Tamás: Óriási szerencsénk volt

A Haladás edzője szerint a tudásbeli különbséget szívvel-lélekkel ellensúlyozzák a játékosok, a Pécs megbízott trénere úgy véli, itthagytak két pontot.

haladas.hu

Artner Tamás: - Óriási bravúr, hogy ma pontot szereztünk. A fiúk akartak, mentek előre, de óriási minőségi külonbség van a két csapat között, egyénileg, futógyorsaságban. De ezt tudtuk előre. Elveszítettük a tavalyi tengelyünket, azt a piramisunkat, amit felépítettünk. Az, hogy a végén nem kaptunk ki, óriási szerencse. Igaz, 1-0 után azért nekünk is akadt két nagy helyzetünk. A jövőben minden pontért meg kell szenvednünk, valamennyi meccs ilyen nehéz lesz. Legjobban a szurkolókat sajnálom, akik hozzászoktak a jó meccsekhez. Az óriási tudásbeli különbséget azonban a fiúk szívvel-lélekkel próbálják pótolni. A mostani csapatból nagyon hiányzott Radó András, de említhetném Guzmics Richárdot is.

Kulcsár Árpád (megbízott edző): - A csapat visszatért arra az útra, amelyet a múlt héten elhagyott. Ezt szó szerint értendő, hiszen az a meccs is 1-1-re végződött, és ez is - de mekkora a különbség!  Szombathelyen hagytunk két pontot. Arra készültünk, hogy nekünk jön a Haladás, bár ebben nem voltunk teljesen biztosak, hiszen a keretük tavaly óta alaposan kicserélődött. Nekünk -ezúttal megvoltak a védő mögé kerülések, a minőségi befejezés hiányzott, illetve a jó utolsó passzok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!