Haladás

2016.05.25. 13:40

Ausztriában edzőtáborozik a Haladás

Június 20 és 26 között az osztrák Alpokban fekvő Hinterstoderben készül a zöld-fehér együttes.

Pum András

A legutóbbi bajnokságban ötödik helyen végzett zöld-fehérek június 8-án orvosi felmérésekkel, különféle fizikai tesztekkel kezdik a nyári felkészülést. Az első labdás tréningre június 13-án kerül sor – de körvonalazódik Halmosiék további programja is.

Mint azt Vörös Csaba technikai vezetőtől megtudtuk, Mészöly Géza együttese június 20. és 26. között az osztrák Alpokban a Szombathelytől 285 kilométerre, Linztől délre, 590 méter magason található Hinterstoder településen edzőtáborozik. A főhadiszállás a Vital Hotel Stoderhof lesz.  23-án, csütörtökön játsszák az első edzőmeccsüket a zöld-fehérek – az ellenfél vagy a szerb Csukaricski vagy az orosz FK Rosztov – majd a hazautazás napján, 26-án vasárnap 16 órakor a 32-szeres osztrák bajnok, hazája bajnokságában legutóbb második helyen végzett Rapid Wiennel csapnak össze a vasiak.

Itt lakik majd a Haladás

A hazautazást követően a szombathelyiek július 2-án részt vesznek a hagyományos Király Kupán, majd 9-én egy vélhetően ukrán csapat ellen tartják a július 16-i bajnoki rajt főpróbájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!