Haladás

2016.05.11. 08:49

Ante Batarelo távozik, Dudás Ádám júniusban edzésbe áll

A horvát középpályás lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a klub, a sokáig sérült Dudás Ádám viszont a zöld-fehérekkel kezdi meg a felkészülést. Két játékos viszont megfelelő ajánlat esteén távozhat.

Pum András

Két játékos távozhat, egy pedig biztosan távozik a Rohonci útról. Az egy éve Balmazújvárosból igazolt  horvát védekező középpályás, Ante Batarelo kevés lehetőséget kapott, mindössze két bajnokin kezdett, négyszer csereként szállt be. A 31 éves futballista kontraktusa június 30-án lejár és nem hosszabbít vele a klub.

Ante Batarelo egy évet futballozott a Haladásban

A 26 esztendős, szintén védekező középpályásnak, Nagy Patriknak még élő szerződése van, ám klub és a futballista számára egyaránt megfelelő ajánlat esetén távozhat. Csakúgy mint Sasa Popin, a 26 éves szerb-magyar támadó is élő kontraktussal bír, de kedvező ajánlat esetén ő is eligazolhat.

A tavaly télen a Győri ETO-tól szerződtetett Dudás Ádám térdsérülése miatt sem bajnoki, sem edzőmérkőzésen nem léphetett pályára. Januárban Debrecenben egy idehaza egyedülálló megoldással gyógyították. A hasából nyert őssejtet fecskendeztek a térdébe, a beavatkozástól pedig jelentősen javult a futballista állapota. Noha a labdarúgó szerződése június 30-án lejár, Tóth Miklóstól, a vasiak ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a felkészülést a csapattal kezdi el Dudás, és ha sérülésmentes lesz, új szerződést kap a klubtól. Amennyiben nem, elköszönnek tőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!