Haladás

2016.08.06. 15:36

Búcsúmeccset kap Király Gábor a válogatottban

Bernd Storck Király Gábornak és Juhász Rolandnak is megköszönte amit a válogatottért tettek.

Pum András

Korábban Juhász Roland, kedden pedig az Eb egyik legfelkapottabb magyar játékosa, Király Gábor is bejelentette a válogatottól való visszavonulását. Természetesen a játékosok a bejelentés előtt a szövetségi kapitánnyal is közölték a döntésüket. Bernd Storck a következőket mondta Király és Juhász visszavonulása kapcsán az mlsz.hu-nak.

- Király Gábor bejelentette, hogy visszavonul a válogatottól, amiről természetesen engem is tájékoztatott - nyilatkozta Bernd Storck a szövetség honlapján. -  Ezúton is szeretném megköszönni neki mindazt, amit a válogatottért tett és természetesen a gratuláció is maximálisan megilleti azért a pályafutásért, ami mögötte van a nemzeti csapatban. Nagyszerű sportember és ember, aki roppant fontos tagja volt a válogatottnak, amit az is nagyon jól mutat, hogy 107-szer viselte a címeres mezt, ráadásul az Eb-n Lothar Matthaus rekordját is megdöntötte. Juhász Roland szintén köszönetet és gratulációt érdemel mindazért, amit tett a csapatért. A fiatalok integrálásában rengeteget segített, még olyankor is, ha valamelyikük - adott esetben - a vetélytársa volt. Az Európa-bajnokságra sem turistaként jött velünk, hanem megkapta a lehetőséget és jól is játszott a kontinenstornán. Az Andorra elleni VB-selejtező utánra tervezünk egy hazai barátságos mérkőzést, amelyen szeretnénk méltó körülmények között elbúcsúztatni a visszavonuló játékosokat és egyben megköszönni nekik mindazt, amit a nemzeti csapatért tettek. Nem könnyű erre az időszakra ellenfelet találni, de már dolgozunk ezen. Amint sikerrel járunk, be fogjuk jelenteni, hogy kivel játszunk majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!