Haladás

2016.03.10. 11:07

Cáfolja a Haladás az újpesti szurkolók állítását

Néhány újpesti szurkoló sérelmezte, hogy szerintük elfogyott a vendégjegy a szerda esti soproni meccsen. Információink szerint erről szó sincs, ha akartak, bemehettek volna a mérkőzésre.

haladas.hu

A Viola Fidelity újpesti szurkolócsoport a szerda esti soproni Haladás-Újpest (1-1) bajnokival kapcsolatban az alábbi bejegyzést tette közzé a Facebookon, melyet a Blikk is átvett.

"Bőven a mérkőzés kezdete előtt megérkeztek a szurkolóink a hűség városába. Már akkor hosszú sorokba voltak a vendégszektornál. A mieinket egy mobilpénztár várta és egy pénztárosnő... A jegyeket nagyon lassan és körülményesen nyomtatták ki. Majd amikor még bőven voltak szurkolók, akik nem jutottak be, egyszer csak szóltak: nincs több jegy! Ezért intézi el az ember a munkahelyén a szabadnapot? Ezért utazik az ember oda-vissza több száz kilométert? Szerencse a bajban, hogy a stadion mellett volt egy kosárlabdapálya és annak a lelátójáról belehetett látni a pályára."

Nos, utánajártunk az esetnek.

- A vendégpénztárban a helyszínen 134 jegyet adtunk el és miután összesen 175 vendégszurkoló belépését regisztráltuk, 41-en vettek elővételben belépőt az 500 fős szektorba - tudtuk meg Gyimesi Csabától, a Haladás biztonsági igazgatójától. – Az első jegyet 16.39-kor adtuk el, 17.30-ig 30, 17.45-ig 17, 18 óráig újabb 17 belépő fogyott el. Azaz a kezdősípszóig 64 jegyet vásároltak az Újpest-szurkolók. 19.01-kor vették az utolsó tikettet, tehát a meccskezdés után eltelt egy órában 70 jegy fogyott el. A lila-fehér drukkerek egy része azonban nem sietett a jegyvásárlással, mert rájöttek, hogy a sportcsarnoktól is látható a meccs. A vendég pénztárból tehát folyamatosan árultuk a jegyeket, aki akarta, megvehette – szó sincs arról, hogy befagyasztottuk volna a vásárlást. Miért is tettük volna, amikor a vendégszektorban még bőven volt hely, emellett a klub számára fontos a jegybevétel.

Fotó: Viola Fidelity Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!