Haladás

2014.10.08. 12:06

Csajok a csúcson - Snoop Dogg videoklipjében is feltűnnek majd a szombathelyi ikerlányok

Szombathely, Barcelona – A szombathelyi ikerlányok közül Kőhalmi Mercédesz a második, Kőhalmi Vivien pedig a harmadik helyen végzett a The Best of Model Europe nemzetközi modellversenyen.

Pum András

Meseszerű történet a korábban a Haladás VSE-ben atlétizáló Kőhalmi-lányoké. A mindössze 16 éves Vivien (aki két perccel idősebb húgánál) szeptember elején egy osztrák motorosklub Pannóniaringen rendezett szépségversenyét nyerte meg. De mint utóbb kiderült, ez csak  az első lépcsőfok volt.

A fináléba jutott lányok

- A közösségi oldalamon látta a versenyről készült fotókat Massimiliano Caroletti, a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapatának marketingmenedzsere, akit egyébként személyesen is ismertünk már - mondta Kőhalmi Vivien. - Mint utólag kiderült, éppen az évről-évre megrendezésre kerülő „The Best model of Europe", azaz Európa legjobb modellje szépségversenyre keresett két magyar lányt. Ám miután  a budapesti castingon nem talált megfelelőket, megkérdezte, lenne-e kedvünk a húgommal együtt részt venni a versenyen. Nem sokat gondolkoztunk, belevágtunk a kalandba. Massimiliano és családja vitt le minket autóval Rómáig, majd másnap Civitavecchiából indult a hajó Barcelonába. Egy hatalmas óceánjárón - amely egy nemzetközi pókerversenynek is otthont adott - keltünk át a Földközi-tengeren.

Kőhalmi Mercédesz

Kőhalmi Vivien

- A hajón  még volt egy válogatás, a mintegy félszáz lányból ugyanis csak 15  juthatott a spanyolországi döntőbe. Ezen nekünk nem kellett részt vennünk, helyette egy divatcég ruháit mutattuk be. A döntőt az elegáns barcelonai Shoko Clubban tartották, rajtunk kívül spanyol, olasz, svájci, bolgár, marokkói lányok jutottak a fináléba. A szépségversenyeken megszokott fürdőruhás, nagyestélyis felvonulás után a nemzetközi zsűri egy olasz lányt hozott ki győztesnek, nővérem a második, én a harmadik helyen végeztem. Természetesen nagyon-nagyon boldogok voltunk, ráadásul nem csak magunkat, Magyarországot is képviseltük.

Kőhalmi Vivien és Massimiliano Caroletti Barcelonában

- A sikeres versenynek köszönhetően hamarosan egy milánói  farmercég katalógusában, valamint az amerikai rapper, színész Snoop Dogg egyik videoklipjében is szerepelhetünk. Ezen kívül több olasz és svájci munkaajánlatot kaptunk, a fényképünk pedig felkerül egy nemzetközi modellügynökség honlapjára is. Noha jelenleg Merci és én is tanulunk, mindketten el tudjuk képzelni az életünket a modellszakmában. Óriási élmény volt ez a pár nap, rengeteg már befutott modellel - fiúval és lánnyal - kötöttünk barátságot - zárta szavait Vivien.

A második helyezett Kőhalmi Mercédesz (balról), a harmadik Kőhalmi Vivien

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!