Haladás

2014.04.05. 14:06

Csak kapufára futotta

Az NB III. 23. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. a Rohonci úton 1-0-ra kikapott a Győri ETO II.-től.

Márkus Gábor

Szombathelyi Haladás II. - Győri ETO II. 0-1 (0-1). - Szombathely, 50 néző, NB III-as bajnoki mérkőzés, vezette: Barna.

Haladás II.: GYÜRÜ - Németh Á, ANGYAL, Koronczai (Vlasics), Győrffy - SZAKÁLY, Bedi (Tihanyi), Vincze - Rácz, Hoós (Kádár), MEDGYES. Edző: Tóth László.

 

Már a mérkőzés elején vezetést szerzett a Győr. A 3. percben az ellenfél tizenhatosánál eladták a vasiak a labdát, a kontrából pedig Mervó betalált. Ezt követően jobbára a két tizenhatos között folyt a játék. Szünet után többet birtokolták a labdát a szombathelyiek, és akadtak is lehetőségeik. A legnagyobb a 60. percben, amikor Szakály lövését a győri kapus a felső kapufára tolta. Nem adták fel és tovább próbálkoztak a zöld-fehérek, de az utolsó passzokba hiba csúszott.

A döntetlen igazságosabb lett volna.

Tóth László: - Egy nagyon erős Győr ellen nagyon tapasztalatlan és új csapattal játszottunk. Dicséretes volt a fiúk küzdőszelleme, és helyenként a játék minőségével is elégedett voltam. Az összeszokatlanságunkat és a tapasztalanságunkat azonban kihasználták a vendégek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!