Csákánydoroszlóban jártak Halmosi Péterék

2017. április 05., 19:15 szerző: Pum András fotós: Pum András
komment
Csákánydoroszló - Szerda délelőtt a Csaba József Általános Iskolában vendégeskedett a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatának öttagú különítménye.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 1

A csákánydoroszlói Csaba József Általános Iskolába látogatott el a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A játékosokat Halmosi Péter, Schimmer Szabolcs, Hídvégi Sándor és Sjoerd Overgoor, a szakmai stábot Mészöly Géza vezető-edző képviselte.

A zöld-fehéreket az iskolán kívüli programokban tevékeny részt vállaló szülői munkaközösség hívta meg. Az iskolában sokan a Bozsik-program keretén belül, sokan csak hobbiból fociznak. Ezúttal 100 alsós és 110 felsős nebuló, valamint tanáraik körbeállták az udvaron található betonos focipályát, a szerencsésebbek, ügyesebbek pedig a Hali-labdarúgókkal együtt kispályás meccsre is beszálltak. Az öt plusz egy fős csapatokat úgy osztották el, hogy mindkettőben két-két NB I-es futballista kerüljön, a meccset Mészöly Géza vezette.

Halmosi Péter (jobbról, fent), Mészöly Géza és Hídvégi Sándor becsülettel állta a rohamot és osztotta az autogramokat
Fotó: Pum András

Természetesen a show-elemek sem hiányozhattak. Az idő elteltével egyre fiatalabb iskolások érkeztek a csapatokba, sőt, a végén a lányok is beszálltak. A remek hangulatú torna végeztével következett az auto-gramosztás. Elképesztő kreativitásról tettek tanúbizonyságot a nebulók, nemcsak az autogramkártyákra, hanem csukákra, telefontokokra, kézre, sőt, az egyik tanuló a törött kezét borító gipszre kért aláírást.

Majd a klub és az iskola kedves ajándékokkal, dedikált labdával, plakettel búcsúzott egymástól. A magyar foci olyan, amilyen, de - cseppnyi túlzással - ha a Real Madrid látogatott volna a településre, a királyi gárdát sem fogadták volna nagyobb szeretettel és örömmel.

 

Pum András

2017. április 05., 19:15 szerző: Pum András fotós: Pum András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...