Haladás

2015.07.06. 08:30

Döntöttek a Haladás próbajátékosairól

Ante Batarelonak és Pavel Forténak van a legnagyobb esélye, hogy a Szombathelyi Swietelsky-Haladáshoz szerződjön. Kedden 18 órakor a ZTE-vel játszik edzőmeccset a Hali.

Pum András

A múlt szombati Király Kupán hat próbajátékos is szerepelt a Szombathelyi Swietelsky-Haladásban. Közülük négyen biztosan nem lesznek a zöld-fehérek futballistái.

- Németh Lászlóra, Tamási Zsoltra valamint a szerb Szlobodan Markovicsra és az elefántcsontparti Patrick Vouhora nem tart igényt a szakmai stáb, Ante Batareloról és Pavel Fortról viszont még nem döntöttünk - mondta Tóth Miklós, a zöld-fehér klub ügyvezető igazgatója. - Ugyanakkor a tavasszal kölcsönben nálunk futballozó Raffaele Alcibiadét megvásároltuk a Budapest Honvédtól, a védő egy évre aláírt. Ami az esetleges távozókat illeti, Radó Andrásért magyar és külföldi klubok is érdeklődnek - csapatneveket azonban nem szeretnék mondani.

Pavel Fort szerződtetéséről még nem döntött a Haladás. Fotó: Unger Tamás

A Haladás legközelebb edzőmérkőzésen kedden 18 órakor a Rohonci úton fogadja az NB II-es ZTE együttesét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!