Haladás

2015.01.11. 19:46

Dvorschák Gábor jól érezte magát Szombathelyen

Két és fél évre az NB II. harmadik helyén álló Mezőkövesdhez igazolt a Haladás 25 esztendős belső védője, Dvorschák Gábor.

Pum András

A két és fél évre az ZTE-hez igazoló Szakály Attila és a fél évig kölcsönben a szlovák harmadosztályú Bősben futballozó, Andrij Jefremov után Dvorschák Gábor is távozott a Rohonci útról. Dvorschák tavaly februárban igazolt a Haladáshoz, tavasszal három bajnokin kezdőként, egyszer csereként játszott, belső védő létére két gólt szerzett. A diósgyőri és a pécsi fejesgólja egyaránt pontot ért. Ősszel 12-szer kezdett, egyszer csereként lépett pályára.

Tavasszal azonban már nem számol vele Szentes Lázár vezetőedző, így – noha nyárig szólt a szerződése – két és fél évre aláírt a Tóth László irányította NB II-es Mezőkövesdhez, amely kivásárolta kontraktusából.

– Habár tavaly tavasszal keveset játszottam, két gólt fejeltem, szerintem jól is ment a futball – mondta Dvorschák Gábor. – Ősszel akadtak jobb meccseim és volt egy-két gyengébben sikerült találkozóm. Ami immáron volt együttesem illeti, sokkal több van a jelenlegi gárdában, biztos, hogy nem esik ki. Szerettem Szombathelyen futballozni és élni, köszönöm a vezetőknek és Artner Tamásnak, hogy amikor nem volt csapatom, lehetőséget kaptam majd szerződtettek. Vasárnap utaztam Mezőkövesdre, hétfőn már edzésre jelentkezem.

Dvorschák Gábor jól érezte magát a Rohonci úton. Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!