Haladás

2017.05.09. 16:39

Ebédre látták vendégül Király Gáborékat - FOTÓK

Az egyik szombathelyi étterem tulajdonosa hívta meg ebédre a zöld-fehéreket.

Pum András

A futballbarát tulajdonos, Dragovics Jenő idén is meghívta a jól szereplő zöld-fehér játékosokat és a szakmai stáb tagjait egy kellemes ebédre. A zöld-fehérek dedikált mezzel, zászlóval és poszterrel köszönték meg a vendéglátást.

- Futball és sportbarát vagyok, harminc éve irányítom a Gyöngyöshermán-Szentkirály együttesét és természetesen Hali-drukker vagyok, bár Sopronba csak ritkán tudok elmenni - mondta a tulajdonos Dragovics Jenő. - De a Rohonci úton mindig bérletem volt és az új stadionban természetesen ott a helyem. Sőt, lehet, hogy a VIP-páholyba veszek bérletet. Immáron harmadik éve látom vendégül a fiúkat egy ebédre vagy vacsorára - utóbbi igazán jól szokott sikerülni, hiszen akkor még tovább maradnak, elbeszélgetünk, elhülyéskedünk. Akkor is meghívtam őket, amikor nem ment jól, és most is, amikor jól szerepelünk. Örömteli, hogy a Haladás a nyolcadik helyen áll a saját nevelésű játékosok tekintetében Európában - ez azt bizonyítja, hogy az Illés Akadémia nagyon jól működik. Gyorsak, ügyesek a fiatalok, lehet belőlük nagyon jó játékos. De csakúgy mint az életben, a futballban is kemény, kitartó, alázatos munkával érhető el komoly karrier - jó példa erre Király Gábor. Mindegyik futballistát kedvelem, de ha egyet kellene mondanom, David Williams a kedvencem. Amíg egyébként a Haliban szerepelt, nagyon jóban voltam Guzmics RichárddalMészöly Gézával is roppant elégedett vagyok, remekül összerakta a csapatot, de úgy látom a klub körül is rendben mennek a dolgok, jó a menedzsment is. Pedig nem egyszerű egy NB I-es klub költségvetését összeszedni. Úgy gondolom egyébként a szombathelyi vendéglők – csakúgy mint mi - évente egyszer meghívhatnák a csapatot, szerintem megérdemelnék a fiúk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!