Haladás

2015.07.25. 16:44

Így látta a mérkőzést Bernard Casoni és Mészöly Géza

Bernard Casoni és Mészöly Géza értékelte a Videoton-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (0-1) bajnokit.

haladas.hu

Bernard Casoni: - Az első félidőben nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelet. Sok helyzetet kihagytunk aztán szünet után kaptunk egy balszerencsés öngólt. Megvoltak a lehetőségeink, hogy egyenlítsünk, a tiszta fej hiányzott a sikerhez. Az eddigi legjobb első félidőnket produkáltuk. Háromnaponta játsszuk a meccseket, nincs könnyű dolgunk, ráadásul az, hogy egyszerre csak öt légiósunk lehet a pályán, nem könnyíti meg dolgunkat. A kemény munkában látom a továbblépés lehetőségét - és jönnek majd az eredmények is.

Mészöly Géza: - Nem csupán azért jöttünk, hogy elkerüljük a vereséget. Már az első félidőben is akadtak lehetőségeink - gondolok itt például a lesgólra. Szünet után többször is kettő az egyben és három az egyben vezettük a labdát az ellenfélre. Persze a győzelemhez szükség volt Király Gábor, aki nem csak kapusként hanem ha kellett, mezőnyjátékosként is remekelt. És pici szerencsére is szükségünk volt, hiszen  többször eladtuk a labdát a saját térfelünkön. Csapatként nőttünk a Videoton fölé, ha kellett egymást segítették ki játékosaim. Rettentően büszke vagyok a fiúkra, nagyon értékes győzelmet arattunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!