Haladás

2017.05.03. 17:42

Egy jó fej a Haladásból

Iszlai Bence ötödik gólját szerezte szombaton a Paksi FC ellen, ezzel David Williams után a jelenlegi keret második legeredményesebb futballistája.

Pum András

Védekező középpályás létére szombaton immáron ötödik gólját szerezte a 2017/18-as bajnokságban Iszlai Bence. A 26 esztendős futballista három alkalommal is fejjel vette be az ellenfelek hálóját, legutóbb szombaton, a Paksi FC (2-0) ellen megnyert bajnokin csukafejessel vette be Molnár hálóját. A Hali házi góllövőlistáját David Williams (9 gól) vezeti, második a télen a Vasashoz igazolt Gaál Bálint (7), harmadik az ötgólos Iszlai Bence.

- Van néhány jól fejelő játékos a csapatban, akikre védekezésben és támadásban is fontos szerep jut - mondta Iszlai Bence a haladas.hu oldalon. - A balról beívelt szögletet Jagodics Márk remekül csúsztatta meg, én megelőztem a védőmet és csak beletettem a fejem a labdába. Ami a mérkőzést illeti, nehéz volt, nem játszottunk szép focit, de ha mindig nyerünk, nem is kell szépen futballoznunk. Annyiból más volt ez a meccsünk a többbihez képest, hogy Soproban azért nem ezt a fajta futballt szoktuk játszani. Valahogy tompábbnak éreztem a csapatot a megszokottnál, de a két pontrúgás után elért gólunk mégiscsak három pontot hozott a konyhára.

Iszlai Bence nem ismer elveszett labdát

- Ami a folytatást illeti, a tabellán hátrafelé semmiképpen sem szabad tekitgetnünk, inkább az előttünk álló csapatokra fókuszálunk - folytatta Iszlai. - Noha már csak négy forduló van hátra a bajnokságból, egyáltalán nem várjuk a végét. Ahogy mondani szokták, mindig csak a következő találkozóra, jelesül most a szombati, Videoton elleni mérkőzésre fókuszálunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!