Haladás

2015.05.18. 07:31

Elképesztő Radó-mutatók

Az Instat játékoselemző rendszer alapján Radó András volt a Nyíregyháza elleni meccs legjobb vasi futballistája. De még milyen mutatókkal!

haladas.hu

A Nyíregyháza (3-1) ellen több jó teljesítmény is akadt a zöld-fehéreknél - közülük kiemelkedik Radó András, aki két gólja mellett egy gólpasszt is kiosztott.

Nos, az Instat játékoselemző rendszer is őt hozta ki a Haladás (és a mezőny) legjobbjának. Radó András elképesztően magas, 278 pontot gyűjtött péntek este. Második helyen végzett Iszlai Bence 173 pont, harmadik Halmosi Péter 165 ponttal.

Radó András extázisban első gólja után. Fotó: Unger Tamás

Nézzük Radó főbb mutatóit.

A támadó háromszor lőtt kapura - mindhárom alkalommal eltalálta a kaput. Kettő ebből ugye gól lett, a harmadiknál pedig Ovszijenko védett óriásit. Négyszer szabálytalankodtak ellen, míg ő egyszer volt szabálytalan.Tizenöt labdát veszített, ebből egyet a saját, 14-et az ellenfél térfelén. Huszonegy párharcából tizenegyet megnyert. A földön 16/9, a levegőben 5/2 a mutatója.

Egy szögletet rúgott, ami sikeres volt, azaz emberhez ment. Harminc passzából 24 pontos volt.

Leggyakrabban Martinezhez (5) passzolt, aztán Iszlaihoz (4) és Angyalhoz (3). Hozzá legtöbbször Iszlai (10), Angyal (9) és Halmosi (5) továbbított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!