Haladás

2017.02.17. 13:33

Elmarad a Vasas-Haladás NB I-es labdarúgó-mérkőzés

Alkalmatlan a Szusza Ferenc-stadion talaja a szombati bajnoki mérkőzés megrendezésére.

Pum András

Az időjárás ismét közbeszólt. Noha a héten semmilyen égi áldás nem esett, mégsem lehet lejátszani az angyalföldiek ideiglenes otthonául szolgáló Szusza Ferenc-stadionban a Vasas-Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es bajnoki mérkőzést. Pénteken a Vasas FC és a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei szemügyre vették a Szusza Ferenc-stadion gyepszőnyegét. Miután a talaj fagyott, jeges, így eldőlt, hogy a pálya használhatatlansága miatt elmarad a 20. fordulóban szombaton 15.30-ra kiírt Vasas-Haladás mérkőzés. Azt, hogy mikor pótolják a találkozót, nem tudni, a tervek szerint a Portugália-Magyarország világbajnoki selejtező-mérkőzés miatti, márciusi bajnoki szünetben csapnak össze a felek.

-Egyáltalán nem örülök a halasztásnak, vártuk már a rajtot, így alakítottuk a heti munkánkat is – mondta Mészöly Géza, a vasiak vezetőedzője. – De nincs mit tenni, alkalmazkodunk a helyzethez. Edzői pályafutásom során néhány alkalommal már kerültem hasonló helyzetbe, emlékszem, 2004-ben az Újpest edzőjeként éppen a Haladás elleni Rohonci úti meccsünk maradt el hasonló okból – akkor egymásután kétszer is. Az élet nem áll meg, szombat délelőtt az Illés Akadémia műfüves pályáján edzünk és immár a jövő szombati, Újpest elleni soproni bajnokira készülünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!