Haladás

2014.08.16. 19:02

Szakadt vállszalaggal játszotta végig a meccset

Fehér Zoltánra alapesetben három hét kényszerpihenő vár, a rutinos hátvéd azonban jövő héten már tréningezni szeretne.

Pum András

Főhet a feje Artner Tamásnak, a Haladás edzőjének. Nem elég, hogy a sérült Radó Andrásra nem számíthat a Pécs ellen, a több poszton is bevethető, és megbízhatóan teljesítő Fehér Zoltán is kidőlt. A 33 éves futballistának a múlt vasárnapi diósgyőri bajnoki elszakadt néhány vállszalagja, és miután egy öngólt is lőtt, biztosan nem ez lesz a kedvenc meccse.

- Az első félidőben ütköztem az egyik diósgyőri játékossal, éreztem, hogy valami nem stimmel, először arra gyanakodtam, hogy eltörött a kulccsontom - mondta Fehér Zoltán. - A második félidőre valamelyest enyhült a fájdalmam, így nem kértem cserét. Hétfőn nem volt edzésünk, kedden még edzettem, ám csak nem múlt a fájdalom, így elmentem MR-vizsgálatra. Csütörtökön lett meg az eredmény, ami cseppet sem dobott fel. Kiderült, két szalag is elszakadt a bal vállamban, így három hétig nem szabad terhelnem, erőltetnem, pihennem kell. Ellenkező esetben egy ütközésnél akár valamennyi szalagom elszakadhat. Most is fel van kötve a kezem, ebben a helyzetben van a legkevésbé megterhelve. Mint említettem, az orvosok három hét pihenőt javasoltak, de jövő héten meglátom hogy leszek, és ha nem fáj, akkor lehet, hogy megpróbálkozok az edzéssel. Szerettem volna segíteni a csapaton, de be kell látnom, így nem tudok. Egyelőre biciklizek, hogy az erőnlétemet azért valamelyest szinten tartsam.

 

Fehér Zoltán sérülten játszotta végig a diósgyőri mérkőzést. Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!