Haladás

2015.05.20. 08:41

Piros lámpa Fehér Zoltánnak

Egy hónapja sérült a Haladás NB I-es labdarúgócsapatának belső védője, Fehér Zoltán. A rutinos futballista szombaton az MTK ellen sem szerepelhet.

Pum András

Nincs könnyű helyzetben Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője. A hátsó alakzatból sorra dőlnek ki a játékosok, legutóbb a Nyíregyháza ellen sérülés miatt Bühler, Jagodics, Devecseri és Fehér sem játszhatott. Közülük Fehér Zoltán a legrégebbi maródi, a 33 esztendős védő április 21-én, az egyik edzésen sérült meg, amikor egy lövésnél a labda elvitte a bal térdét.

– A bal belső térdszalagom nyúlott meg, az orvos már akkor jelezte, hosszú idő, mire rendbejövök – mondta Fehér Zoltán. – Az első egy-két hétben teljes pihenőt írtak elő, majd elkezdtem a rehabilitációt, bicikliztem, igyekeztem megerősíteni a térd környéki izmokat és a combomat. Kezdett javulni a térdem, így múlt pénteken beszálltam edzeni. és bár kicsit fájt, minden gyakorlatot el tudtam végezni. Ám a keddi tréningen egy rossz mozdulatnál beütött a krach, egy ártatlan mozdulatnál éles fájdalom nyilallt a térdembe. Azóta ismét pihenek, nem edzhetek, így az MTK ellen sem léphetek pályára. Az a baj, hogy ezzel a sérüléssel sok mindent nem lehet kezdeni, a pihentetés a legjobb gyógyszer rá. Hétfőn szeretnék ismét edzeni, aztán játszani, nagyon nehezen bírom már a játéknélküliséget, borzasztó a lelátóról nézni a meccseket.

Fehér Zoltán nem játszhat szombaton. Fotó: Szendi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!