Haladás

2014.12.17. 12:24

Fehér Zoltán: Lelkileg megviselt az elmúlt időszak

A Haladás rutinos futballistája úgy látja: a sorozatos vereségek miatt mély gödörbe került ősszel a csapat.

- Jó, hogy végre véget ért az idény.

- Hosszú és keserves őszt hagytunk a hátunk mögött, itt volt az ideje, hogy pihenőre vonuljunk és erőt gyűjtsünk a folytatásra - mondta Fehér Zoltán a Nemzeti Sport szerdai számában. - A nyáron jelentősen átalakult a keretünk, ettől még azonban nem volt törvényszerű a csapat ennyire látványos visszaesése. Hiába volt minden, vereség ért vereséget, és ettől rendkívül mély gödörbe kerültünk.

- Ennyire megviselte a társaságot a sikertelenség?

- Az előző szezonban még sokan a Haladás csodájára jártak, dicsértek minket a játékstílusért, az eredményeinkért.Valamennyi csapat életében lehetnek hullámvölgyek, mi ugyanakkor, mi ugyanakkor nagyon rosszul teljesítettünk, és ezt a többség nehezen dolgozta fel. Lelkileg nagyon megviselt bennünket az elmúlt időszak.

Fehér Zoltánnak ősszel ritkán volt oka örömre - a Kecskemét ellen viszont joggal volt boldog. Fotó: Unger Tamás

- A Kecskemét legyőzése lökést adhat a tavaszi szezonra?

- Az idei utolsó bajnoki győzelmünk többet jelent három pontnál, hiszen elkerültünk az utolsó helyről. Ez a siker mindennél fontosabb volt. Ezzel azonban még nincs vége. Csapatunk kétségkívül erősítésre szorul, mivel a nyáron távozókat képtelenek voltunk pótolni, ezt mindenki láthatta. Muszáj a tavasszal jól elkapnunk a rajtot, mert végzetes lehet, ha megint beragadunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!