Haladás

2015.03.23. 19:50

Felépülőben a Haladás sérültjei

Ha lassan is, de biztosan gyógyulgatnak a Szombathelyi Swietelsky-Haladás sérült futballistái.

Pum András

A múlt pénteki, paksi mérkőzésen Szentes Lázár vezetőedző sérülés miatt Schimmer Szabolcs, Raffaele Alcibiade, Fehér Zoltán, Tommaso Rocchi játékára sem számíthatott, ráadásul a második félidő elején Kulcsár Dávid szabálytalanságát követően Halmosi Péter is kivált.

- Fehér már a Debrecen elleni mérkőzést is vádlihúzódással vállalta, Pakson pedig nem is tudott játszani  - mondta Jakab Ferenc, a Haladás masszőre. - Jó hír, hogy Zoli hétfőn már futott, ám még kicsit érzi jobb vádliját. Alcibiadénak a combja és a dereka fáj, utóbbi mindig a meccsek után két-három nappal kezd el hasogatni. Ő hazautazott Torinóba gyógyulni, míg Rocchi Rómában kezelteti részleges bokaszalag-szakadását. Halmosinak begyulladt a jobb sípcsontja, ám bízunk bent, a héten elkezdheti az edzéseket. Schimmer már elkezdte a tréningeket, igaz, kicsit még érzi a bokáját.

Fehér és Rocchi már gyógyulóban. Fotó: Unger Tamás

Tóth Miklóstól, a zöld-fehérek ügyvezető igazgatójától megtudtuk, Alcibiade és Rocchi kedden visszatér Magyarországra, így akár pályára léphetnek a szerdai (18.00) ZTE elleni idegenbeli jótékonysági mérkőzésen.

Ami Dudás Ádámot illeti, a támadó középpályás másfél hete a csapattal készül, de azt egyelőre nem lehet tudni, mikor lesz teljes értékű játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!