Haladás

2014.10.27. 11:06

Turbános támadó a Haladásban

Habár a meccs elején emberes rúgást kapott a fejére Gaál Bálint, ez nem befolyásolta későbbi játékát, a Haladás egyik legjobbja volt a Győri ETO (0-2) elleni bajnokin.

Pum András

A Haladás nyáron, Sopronból igazolt támadó középpályása, Gaál Bálint nyolcszor kezdőként, három alkalommal csereként kapott lehetőséget. Az Artner Tamásnál alapembernek számító 23 éves futballistával a Győr ellen az új edző, Szentes Lázár is kezdőként számolt. Iszlai Bence mellett talán Gaál volt az, aki valamit hozzátett a Hali játékához.

- Eddig csupán négy edzésünk volt Szentes Lázárral, így érthető módon még nem alakult ki határozott véleményünk róla, mindenesetre mindannyian becsülettel tesszük a dolgunkat, mindenki tiszta lappal indul, és meg akarja mutatni, hogy helye van a csapatban - tudtuk meg Gaál Bálinttól. - Ami a meccset illeti, az első félidőben könyörtelenül kihasználták hibáinkat a győriek. Szünet után talán kicsit vissza is álltak, és ekkor már a mi akaratunk érvényesült. Ám amíg az első félidőben - ahogy említettem is - a vendégek kihasználták megingásainkat, nekünk ez nem sikerült.

- A meccs elején a szlovák Svec rendesen fejberúgta.

- Emlékszem minden pillanatra, a védő kivárt, én megpróbáltam lecsapni a labdára, de ő magasra emelte a lábát, és a szemöldökön fölött eltalált. Picit rosszul is voltam, de máris mentem volna vissza a pályára, amikor szóltak, lassan a testtel, csupa vér a fejem. Bekötöztek, kaptam egy turbánt a fejemre, majd a meccs után néhány öltéssel összevarrták a fejbőrömet. Ami a játékomat illeti, igyekeztem mindent megtenni, amire az edzőm kért, ez nagyjából sikerült is. Akkor lennék elégedett magammal, ha gólt is szerzek.

Gaál Bálint sokat volt játékban az ETO ellen. Fotó: Unger Tamás

- Kiesőcsapat a Haladás?

- Szerintem nem. Jelenleg a Dunaújváros és a Pápa is gyengébb nálunk, nagyjából a Péccsel és a Nyíregyházával vagyunk egy szinten.

- Dunaújvárosban nem sok babér termett számunkra...

- Így van, azzal a meccsel nehéz elszámolni. Katasztrofális teljesítményt nyújtottunk, senki sem tudja, miért. Az egy ilyen nap volt. De optimista alkat vagyok, bízom bent, hogy szombaton Nyíregyházán elindulunk felfelé.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!