Haladás

2017.01.16. 10:43

Elveszítette házi gólkirályát a Haladás

A szombathelyiek őszi házi gólkirálya hétfő délelőtt a fővárosban tárgyalt a Vasas vezetőivel és megegyezett a piros-kék csapattal. Jancsó András és Devecseri Szilárd viszont visszatér.

Pum András

Lapunk információi szerint a Szombathelyi Swietelsky-Haladás házi gólkirálya, Gaál Bálint a tabella harmadik helyén álló Vasasban folytatja pályafutását. A 14 őszi bajnokin hét gólig jutó támadó hétfő délelőtt Budapesten tárgyalt a Vasas vezetőivel és ha megegyeznek, a 25 éves csatár piros-kékbe öltözik.

Két labdarúgó viszont visszatér, az ősszel kölcsönben Gyirmóton futballozó Jancsó András, valamint a Mezőkövesden szereplő Devecseri Szilárd tavasszal Szombathelyen játszik. Mindkét labdarúgó kölcsönben szerepelt Gyirmóton és Mezőkövesden. Sasa Popin is visszatér soproni vendégjátékából, a támadó azonban az U19-es csapattal kezdi meg az edzéseket. Jövője egyelőre kérdéses.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a Jancsóval, a Devecserivel és Popinnal kapcsolatos informácóinkat megerősített. Gaál csapatváltását azonban nem kívánta kommentálni.

Frissítve: a támadó három évre aláírt a Vasashoz. Gaál Bálinttal hamarosan interjút olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!