Haladás

2015.12.21. 09:52

Gyógyulóban a Haladás sérültjei

A Haladás maródi futballistái közül Bosnjak Predrag és Sasa Popin január 4-én a többiekkel együtt kezdheti el a felkészülést a tavaszi idényre.

Pum András

Hiába a nyáron megerősített játékoskeret, Mészöly Gézának, a Szombathelyi Swietelsky.Haladás vezetőedzőjének olykor nem volt könnyű dolga, ősszel sorra sérültek meg játékosai. Különösen a támadószekcióból dőltek ki labdarúgók, egyik kulcsembere, Leandro Martinez például három és fél hónapig nem játszhatott, a támadó augusztus 22-i belső oldalszalag sérülése után december 2-án, a Debrecen ellen visszatért, ám térde nem bírta a terhelést.

– Martinez térde korábbi sérülése miatt instabil, ezért visszatérése után hiába játszott már néhány meccset, izomsérülés szenvedett – tudtuk meg Mészöly Gézától, a zöld-fehérek vezetőedzőjétől. – Az biztos, hogy január 4-én még nem kezdheti el az edzéseket, az a legfontosabb, hogy a térde teljesen rendbejöjjön. A tavaly júliusban bokatörést szenvedett Török Milán rehabilitációja szépen halad, de neki először az U19-es csapatban kell formába lendülnie. Ugrai Roland szervezetében gyulladás van, egyelőre az orvosok sem tudták megállapítani a baj forrását, vélhetően ő sem kezdheti el a tréningeket január elején. Fehér Zoltán körülbelül január közepétől készülhet velünk, mert a korábban beszakadt térdszalagja helyén gyulladás keletkezett.. A részleges bokaszalag-szakadást szenvedett Sasa Popin az őszi szezon utolsó meccsein már kerettag volt, ám akkor még nem volt teljes értékű futballista. A felkészülés kezdetére viszont  teljesen rendbejön. A Puskás Akadémia ellen Bosnjak Predragnak beszakadt a hasfalizma, le is kellett cserélnem, de ő is velünk kezdheti az alapozást.

Ami Dudás Ádámot illeti, a támadó korábban operált térdét felnyitották, kisebb műtétet hajtottak rajt végre, jelenleg rehabilitációját végzi.

Bosnjak Predrag az őszi szezonzárón megsérült, de a lefújás után már együtt ünnepelhetett a drukkerekkel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!