Haladás

2014.04.09. 11:40

Szereti nézni a Haladás játékát

A Rába ETO egykori remek, bal lábas támadója, Hajszán Gyula kedveli a vasiak futballját, ugyanakkor szerinte a Ferencvárosé lesz a bronzérem.

Nemzeti Sport-haladas.hu

A soproni születésű, a pályafutását a Haladásban kezdő bal oldali támadó, Hajszán Gyula az akkori Rába ETO-val kétszeres bajnok, egyszeres ezüst,- és bronzérmes lett. A válogatottban pedig 37 mérkőzésen szerepelt, négy gólt szerzett.

Az egykori kiváló támadó, és a Videoton 24-szeres válogatott középpályása Csongrádi Ferenc a Nemzeti Sport szerdai számában nyilatkozott arról, szerintük kik végezhetnek a dobogó harmadik fokán. A sportnapilap szerkesztői ugyanis az aranyat a Debrecennek, az ezüstöt a Győrnek "adták".

A bajnokságban a Debrecen vezet 49 ponttal, 2. Győr 41, 3. Videoton 38, 4. Haladás 38, 5. FTC 36, 6. Diósgyőr 33 pont.

- Az Újpest ellen elért siker nagy önbizalmat adhat a zöldeknek - mondta a sportnapilapban Hajszán Gyula. - A szerencsés győzelemért is három pont jár... A Vidivel  valami nem stimmel, de kívülről nehéz megmondani, mi lehet  a baj, az mindenesetre furcsa, hogy Kovács István vagy Kleinheisler László, a tehetséges fiatalok, akik óriási kedvvel futballoztak, most láthatatlanok. Hova tűntek? Elfáradtak, rosszkedvűek? Azt hiszem, ez edzői kérdés lehet. A Haladás kiegyensúlyozott, stabil csapat, szeretem nézni a szombathelyieket, nagyon tudnak küzdeni. A DVTK belső problémáiról lehetett hallani, magam nagyon tisztelem Tomiszlav Szivicset a nyíltságáért, őszinteségéért, ám ha most kell tippelnem, a Fradit mondanám dobogósnak.

Szerencsére gyakori kép: gólöröm Haladás-módra. Fotó: Unger Tamás

- Azt tippelem, hogy a Videoton lesz a harmadik - vélekedett Csongrádi Ferenc. - Pedig a csapatban kevés a lokálpatrióta játékos, s úgy tűnik, az elmúlt időszakban megbomlott az egység, a keret ugyanakkor erősebb mint a Haladásé. Felzárkózott a Fradi is, láttam az Újpesten, nyert, igaz, de a játék...! Nos, az nem volt az igazi, a Vidinek van a legnagyobb esélye, hogy bronzérmes legyen. Hogy aztán ezzel a kerettel, ilyen körülmények között ez megfelelő eredmény-e, az más kérdés...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!