Haladás

2014.09.01. 09:15

Varga Gábor: Ajka

A nyáron Sopronból igazolt Varga Gábor a bajnokság végéig kölcsönben az NB II-es Ajkában futballozik. Az ukrán Andriy Jefremov viszont a héten visszatér Szombathelyre.

Pum András

Ma éjfélkor lejár Európában az átigazolási időszak, ezt követően csak olyan labdarúgókat lehet igazolni, akiknek nincs csapatuk. Mint azt Tóth Miklóstól, a zöld-fehérek ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a nyáron az NB II-es Sopronból igazolt védekező középpályás Varga Gábor kölcsönben a bajnokság végéig a másodosztályú Ajkában futballozik. A 29 éves futballistát télen visszarendelheti a Haladás.

Varga Gábor az eddig lejátszott hat bajnokiból háromszor csereként lépett pályára.

Varga Gábor csupán háromszor jutott szóhoz az idei bajnokságban. Fotó: Unger Tamás

Tóth Miklós azt is elmondta, hogy a 30 éves szlovák Kamil Kopuneknek is tettek ajánlatot, Guzmics Richárddal pedig kedden tárgyalnak. Kopunek és Guzmics egyaránt szabadon igazolható játékos, az ő esetükben nem köt a ma éjféli határidő.

A korábban próbajátékon szerepelt, szabadon igazolható ukrán 21 éves védekező középpályással, Andriy Jefremovval viszont szóban megegyeztek a vasiak, a jjátékos a héten visszatér Szombathelyre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!