Haladás

2016.01.25. 17:08

Haladás: Egy hotelben az osztrák bajnokkal

Az osztrák bajnoki címvédő és listavezető Red Bull Salzburg is a Haladásnak szállást adó beleki hotelban vert tanyát.

Pum András

Hétfő délelőtt taktikai értekezletet tartott játékosainak Mészöly Géza, a vezetőedző elsősorban a vasárnap délutáni, Zaglebie Lubin (0-2) elleni felkészülési-mérkőzést elemezte ki. Ezt követően konditermi edzés, regeneráció szerepelt a programban, majd azok, akik a lengyelek ellen keveset játszott, a pályán edzettek. Délután kivételesen nem vezényelt tréninget a szakmai stáb, a futballisták szabadprogramot kaptak. Volt, aki körülnézett Belekben, mások a tengerparton sétált, akadtak akik a hotelban pihentek.

Vörös Csaba technikai vezetőtől afelől érdeklődtünk, hogy néz ki egy - meccs nélküli - napja a gárdának. Nyolc és kilenc óra között reggeliznek a játékosok, majd 10 órától a hotel minden igényt kielégítő konditermében erőnléti edzés vár a futballistákra. Fél egykor ebédel a csapat, majd a csendespihenőt követően 15.30-től 17-ig a hotel területén található öt(!) füves pálya egyikén edzést vezényel a szakmai stáb. Az egyikhez még egy kisebb stadion is tartozik. Vacsorázni 19 órától szoktak a focisták, 22 órakor már mindenkinek a szobájában kell lennie.

Vörös Csaba azt is elárulta idén is rengeteg csapat edzőtáborozik a török Riviérán, a Haladásnak is szállást adó beleki hotelból vasárnap csekkolt ki az osztrák Red Bull Salzburg, de az szintén ausztriai LASK Linz is a Kaya Palazzo Golf Resortban vert tanyát, és hétfőn érkezett egy ukrán csapat is.  A linziek ellen játszik egyébként vasárnap edzőmeccset a Hali. A szomszédos hotelben pedig a Diósgyőr szállt meg.

Ami az időjárást illeti, a nagy szél valamelyest enyhült, az időjósok szerint kedden már javult, 15 fokra melegszik a levegő. A vasiak legközelebb szerdán magyar idő szerint 14.30-kor a román elsőosztály utolsó előtti helyén álló FC Voluntari együttesével csapnak össze. Ahogy arról korábban beszámoltunk, vasárnap megérkezett és csatlakozott a csapathoz az Illés Akadémia két fiatalja, Szőke Dániel és Garda Géza.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!