Haladás

2015.03.16. 09:08

Haladás-futballisták dedikálnak

Ezúttal három zöld-fehér futballista lesz a Legea-Haladás Ajándékbolt vendége. Elővételben már megvásárolhatóak a pénteken 19 órakor kezdődő Paks-Haladás bajnoki belépői is.

Unger Tamás

Két hete Halmosi Péter és Németh Márió, múlt héten Raffaele Alcibiade és Leandro Martínez dedikált a Legea-Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.).

Ezúttal hárman érkeznek, Angyal Zsolttal, Nagy Patrikkal és Radó Andrással találkozhatnak a szurkolók kedden 16 és 17 óra között a Legea-Haladás Ajándékboltban. A fiúk autogramot osztanak és természetesen közös fotókat is lehet készíteni velük.

A boltban a Legea termékek - folyamatosan - egyet fizet, kettőt kap akcióval vásárolhatóak. Továbbá aki bármilyen terméket vsz az üzletben a dedikálás alatt, kupont kap, amellyel majd a jövő szezonbeli Haladás-felszereléseket 20 százalékos kedvezménnyel veheti meg.

JEGYELŐVÉTEL A PAKS-HALADÁS MECCSRE

Az üzletben - hétfőtől-péntekig 10-16 óra között - elővételben megvásárolhatóak a pénteken 19 órakor kezdődő Paks-Haladás bajnoki vendégbelépői is. A jegyek egységesen 1200 forintba kerülnek. Ugyanitt klubkártyát is vehetnek a drukkerek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!