Haladás

2015.07.22. 09:08

Hali-győzelem a Siófok ellen

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2-1-re verte az NB II-es Siófokot.

Pum András

Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Siófok 2-1 (1-1). - Szombathely, 100 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Rózsa - Schimmer, Devecseri, Jánvári, Gaál - Batarelo, Németh M. (Petró, 60.) - Török, Nagy P. (Szőke, 46.), Medgyes (Keresztes, 80.) - Popin (Marsai, 60.). Edző: Mészöly Géza

A Haladás kezdte jobban a mérkőzést, Batarelo a 8. percben 22 méterről a jobb kapufát találta el. Támadásban maradtak a vasiak, mégis a siófokiak szereztek vezetést. A 39. percben Nagy János büntetőből talált a kapuba (0-1). Egy perc múlva Schimmer jobb oldali beadása után Török fejese csattant a jobb oldali kapufán. A 42. percben egyenlítettek a szombathelyiek: Medgyes 20 méterről lőtt nagy gólt a bal felső sarokba (1-1).

Szünet után a 47. percben Medgyes balról beívelt labdáját a védők röviden fejelték ki, Németh Márió 16 méterről a jobb alsó sarokba bombázott (2-1). Ezután a siófokiak harcoltak ki némi fölényt, amit egy kapufa is jelzett. Mezőnyjáték folyt, a rekkenő kánikulában, a hazaiak kontrákkal kísérleteztek, ám ezekben nem volt veszély.a 80. percben Frank ugrott egyedül, emelése Rózsáról visszapattant elé, a csatár nyolc méterről a léc fölé lőtt - pedig már csak egy Haladás-hátvéd állt a kapuban... A 83. percben egy durva belemenés után Török súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, ölben kellett levinni a pályáról. A lefújás után mentő vitte kórházba.

A Haladás első félideji játéka alapján megérdemelten nyert.

Gólszerzők: Medgyes (42.), Németh M. (47.), illetve Nagy J. (11-esből, 39.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!