Haladás

2015.09.03. 15:19

Gólzpápor az edzőmeccsen

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Haladás 3-3-as döntetlent játszott az NB II-es Sopronnal.

Pum András

Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Soproni VSE  3-3 (2-2). - Szombathely, 300 néző, vezette: Pintér

Haladás: Rózsa (Gyurján M., 46.) - Gaál, Fehér, Alcibiade, Jánvári - Gosztonyi, Nagy P., Batarelo, Medgyes - Popin (Keresztes, 46.), Petró. Edző: Mészöly Géza.

Az első helyzet a Sopron előtt adódott, Baracskai lőtt, de Rózsa jól zárta a szöget és hárítani tudott. A 19. percben Nagy Patrik 20 méteres lapos, bal alsó sarokra tart lövését Halasi vetődve védte. egy perc múlva Jánvári laposan középre lőtt labdájára Pooin érkezett, és előrecsúszva, nyolc méterről  a bal sarokba továbbított (1-0). A 23. percben Baracskai jobb oldali beadását Szabó nyolc méterről a jobb sarokba helyezte (1-1). A 30. percben Popin átadása után Petró lekezelte a labdát és félfordulattal, ballal 18 méterről a jobb sarokba lőtt (2-1). A 36. percben Holdampf elcsípette egy rossz átadást és középen kilépett, majd 10 méterről a kapu közepébe lőtt (2-2). Az első félidő gólokban és játékban is kiegyenlített játékot hozott.

Szünet után a vasiak kezdtek jobban, beszorították ellenfelüket saját térfelükre, Gaál és Gosztonyi is gólt szerezhetett volna. A 68. percben a soproniak büntetőből megszerezték a vezetést, ám egy perc múlva Gosztonyi egyenlített. A szombathelyiek sok passzal igyekeztek eljutni a vendégek kapuja elé. A hajrában mindkét csapat eldönthette volna a meccset – ám maradt a 3-3-as döntetlen.

Mészöly Géza: – Hasznos volt az edzőmeccs, hiszen a bajnokikon keveset futballozó játékosokat szinten tarthattuk. Az eredmény ezúttal másodlagos volt. Örülök, hogy a fiatal akadémista játékosok is jól szálltak be és egyúttal a kölcsönadott játékosokat is megfigyeltem. Közülük különösen Tihanyi és Rácz játéka tetszett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!