Haladás

2016.03.09. 21:13

Így látta a mérkőzést Mészöly Géza és Nebojsa Vignjevics

A Haladás-Újpest (1-1) mérkőzést a sajtótájékoztatón értékelte Mészöly Géza és Nebojsa Vignjevics.

Pum András

Mészöly Géza: - Rendkívül nyílt, klassz mérkőzést játszottunk, különösen az első félidőben látszott, hogy mindkét csapat nyerni akar, sok helyzetet dolgoztak ki az együttesek. Egy helyzetet leszámítva stabil volt a védekezésünk, stabilan futballoztunk. Milyen az élet: 1-0 után Medgyesnek volt egy nagy helyzete, nem ment be, pár perc múlva gólt kaptunk. Lehet, ha azt gólra váltjuk, megnyerjük a meccset. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk döntetlent. Bosnjakot már az első félidőben is ápolni kellett, sérülés miatt cseréltem le a szünetben. Helyére Gaál Bálint jól állt be a bal oldalra, ő már igazi jolly joker.

Nebojsa Vignjevics: - Gratulálok mindkét csapatnak, jól játszott, igaz sok volt a hiba, ám nagy az iram, ami mindenképpen pozitívum. Tudtuk, hogy a Haladás hazai pályán agresszívan, dinamikusan játszik. Sajnálom, hogy az elején gólt ajándékoztunk ellenfelünknek, ezt követően mindkét csapatnak voltak helyzetei, a döntetlen igazságos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!