Haladás

2014.10.29. 20:16

Halmosi Péter: Nincs szakadás

Kiállítását követően több mint egy hónapos kihagyás után, a vasárnapi Haladás-Győri ETO (0-2) bajnoki mérkőzésen tért vissza a hazai csapatba Halmosi Péter.

Pum András

Halmosi Pétert a szeptember 20-ai Haladás–Videoton (0-2) bajnokin állította ki a játékvezető, három meccses eltiltást kapott. Pechjére erre az időszakra esett két válogatott mérkőzés, így kényszerpihenője egy héttel meghosszabbodott. Igaz, közben egy félidőt játszott a Sopron elleni Ligakupa-meccsen, de bajnokin csak több mint egy hónap után, vasárnap, a Győr ellen szerepelhetett újra. Az új edző, Szentes Lázár belső középpályást, amolyan irányítót játszatott az eredendően bal oldali játékossal, Halmosi vádlisérülés miatt csak az első 45 percben volt a pályán.

– Az első félidő utolsó percében egy kitámasztásnál éles, szúró fájdalmat éreztem a jobb vádlimban – tudtuk meg Halmosi Pétertől. – Noha a szünetben alaposan meggyúrtak, nem szűnt a fájdalom, ezért nem tudtam folytatni a játékot. Kedden este voltam ultrahangos vizsgálaton, szerencsére szakadást nem mutattak ki, valószínűleg nagyon erősen meghúzódott a vádlim. Azóta masszíroztatom, és egy speciális gumivédőt is hordok, ami melegen tartja a vádlimat, vérbőséget okoz, így talán hamarabb meggyógyulok. Normál sétánál nincs gondom, de ha jobban megterhelem, mondjuk futok, befeszül és nagyon fáj. A keddi edzést kihagytam, a szerdain már kocogtam. Remélem, nem lesz akadálya a szombati, nyíregyházi játékomnak.

Halmosi Péter 45 perc játék után kénytelen volt cserét kérni a Győr ellen. Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!