Haladás

2014.11.15. 14:37

Halmosi Péter hétfőn már edzene

A 35-szörös válogatott Halmosi Péter maga sem tudja, mije fáj, mindenesetre hétfőn már ismét tréningezne.

Pum András

Az október 26-i, Győri ETO (0-2) elleni hazai meccs szünetében a jobb vádlija görcsölt be Halmosi Péternek, ezért cserét kért. Két hét múlva, az MTK elleni (0-2) bajnoki 64. percében szintén sérülés miatt kellett lecserélni. Azóta nem rúghatott labdába.

- Egész héten nem edzettem, nem is tudom, pályafutásom során mikor fordult ilyen elő velem - mondta Halmosi Péter. - A Győr ellen a jobb, az MTK ellen pedig a bal lábam görcsölt be. Az az igazság, hogy egészen pontosan a vádlim és az Achillesem közötti rész fájt, görcsölt olyannyira, hogy három-négy napig menni is alig tudtam. Szakadás nincs, ez mindenenképpen biztató. Valószínűleg a rossz talaj lehet az oka az egésznek, emiatt sérültem meg. Masszíroztatom, hideg-meleg vizes fürdővel is próbálkoztam - most valamivel már jobb. Hétfőn beállok edzeni, aztán meglátjuk mennyit bír a lábam, ugye terhelni még nem terheltem. Mindenesetre remélem, szombaton a Puskás Akadémia ellen már játszhatok.

Halmosi Péter számára 64 percig tartott az MTK-meccs. Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!