Haladás

2015.03.26. 10:48

Halmosiék Őriszentpéteren

Az Őriszentpéteri Általános Iskolába látogat péntek kora délután a Szombathelyi Swietelsky-Haladás öt labdarúgója. A suliban klubkártyát és meccsjegyet is lehet majd venni.

Pum András

Péntek délután 13 és 15 óra között az Őriszentpéteri Általános Iskolában (Őriszentpéter, Kovácsszer 7.) vizitál a Szombathelyi Swietelsky-Haladás öt futballistája, Rózsa Dániel, Schimmer Szabolcs, Devecseri Szilárd, Halmosi Péter és Radó András.

A diákok autogramot kérhetnek a játékosoktól vagy akár közösen fényképezkedhetnek velük. Ezen kívül a klub "kitelepül" az iskolába, vállalta, hogy az iskola diákjainak ingyen kiállítja az egyébként 500 forintba kerülő klubkártyát. A többieknek, környékbelieknek pedig 500 forintért.

De kapható lesz jegy a jövő vasárnap 16.30-kor kezdődő, hazai Budapest Honvéd és az április 18-án, 16 órakor kezdődő szintén a Rohonci úton sorra kerülő FTC elleni bajnokira is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!