Haladás

2014.10.18. 20:39

Három meccs a Rohoncin, három idegenben

Hat bajnoki vár még az ősszel a Szombathelyi Haladásra - nem könnyű a sorsolásunk.

haladas.hu

Tavaly 11 forduló után 19, most ugyanennyi kör után mindössze 8 pont áll a Haladás neve mögött a táblázaton, akkor a 6., jelenleg pedig a 15. helyen tanyázik a zöld-fehér csapat.

Nézzük, ebben a naptári évben mely csapatok ellen gyűjthetünk még pontokat.

A 12. fordulóban, vagyis a következő kanyarban vasárnap 18.30-kor a vártnál gyengébben muzsikáló Győri ETO-t fogadja az Artner-csapata, majd november 1-jén 16 órakor a legtávolabb fekvő ellenfél otthonában, Nyíregyházán vendégeskedünk.

November 9-én 16.30-as kezdéssel a remekül szereplő MTK-t fogadjuk. A 15. fordulóban, november 22-én 16 órai kezdettel pedig a kieséses ellen küzdő Puskás Akadémia otthonában, Felcsúton vizitálunk.

Majd következik a tavaszról előrehozott két forduló. Az elsőn, azaz a 16-on november 29-én 14 órakor a bajnokságban és a Magyar Kupában egyaránt felénk kerekedő Újpest vendégei leszünk. A zárófordulóban pedig december 6-án, 18 órakor a Kecskemétet látjuk vendégül.

Lehet számolgatni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!