Haladás

2015.07.06. 15:46

Horvát középpályást igazolt a Haladás

A 30 éves középpályás, Ante Batarelo két évre írt alá a zöld-fehérekhez.

haladas.hu

A 30 éves horvát védekező középpályás, Ante Batarelo múlt héten érkezett próbajátékra a Haladáshoz, majd a szombati Király Kupa első meccsén, a Diósgyőr ellen pályára is lépett. Edzésmunkája és a találkozón nyújtott teljesítménye elnyerte a szakmai stáb tetszését. A klubvezetés hétfő délután megállapodott a futballistával, aki aláírta két évre szóló szerződését.

Ante Batarelo és Illés Béla sportigazgató, többségi tulajdonos kézfogása a szerződés aláírása után

A Splitben született, 174 cm magas, 73 kg súlyú Batarelot télen az NB II-es Balmazújváros igazolta át a horvát Hrvatski Dragoljovacból, szerződése június 30-án lejárt. Batarelo a másodosztályban tizenkét alkalommal kezdett, egyszer csereként állt be, három gólt szerzett. Korábban hazájában az első és másodosztályban futballozott az Inter Zapresic, a Hrvatski Dragovoljac, a Moslavina, a Karlovac, az Istra és a Slaven Belupo együttesében.

Király Gábor, Predrag Bosnjak, Gosztonyi András, Stef Wils, Thomas Wils, Raffaele Alcibiade után Ante Batarelo a Haladás hetedik nyári igazolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!