Haladás

2014.06.13. 14:23

Hrepka Ádámmal nem hosszabbít szerződést a Haladás

A lejáró szerződésű futballisták közül Hrepka Ádámmal nem hosszabbít a Haladás, Guzmics Richárd és Nagy Gábor külföldre készül.

Pum András

Bő két hét múlva, június 30-án hét zöld-fehér futballista szerződése jár le a Rohonci úton. Dr. Czeglédy Csaba MSZP-s képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján – a stadionkérdés mellett – éppen ezt az ügyet firtatta. Szerinte legalább hat, a kezdőben gyakorta szereplő játékos elhagyja a klubot.

A tények a következők: Schimmer Szabolcs, Guzmics Richárd, Tóth Péter, Nagy Gábor, Halmosi Péter, Simon Ádám és Hrepka Ádám kontraktusa hó végén lejár. Közülük három labdarúgó sorsa már eldőlt, négyüké viszont még kérdéses.

- Szeretném leszögezni, mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyben tartsuk a keretet. Az viszont biztos, hogy Hrepka Ádámranem tart igényt a szakmai stáb, a támadó távozik - mondta Tóth Miklós ügyvezető igazgató. - Noha Guzmics Richárd és Nagy Gábor új kontraktusa szerint jelentősen nagyobb összeget kapna mint eddig, mindkét játékos külföldre készül. Mint elmondták, most van még esélyük egy jó szerződést aláírni. Konkrét érdeklődőről egyikük esetében sem tudok. Tóth Péter ugye Ausztriába igazolt, Schimmer Szabolcs viszont már korábban hosszabbított. Simon Ádám a Palermo játékosa kölcsönben volt nálunk, ő is és mi is szeretnénk, ha a következő bajnokságban is minket erősítene. Erről az olaszok mondják ki a végső szót.

Hrepka a tavaszi 13 bajnoki közül kilencszer kezdőként, egyszer csereként lépett pályára, két gólt szerzett

- Az élő szerződésű játékosaink közül Radó Andrásért az FTC szóban tett ajánlatot, amit mi nem fogadtunk el, mivel keveselltük az összeget. Radó iránt egyébként belföldről és külföldről is van érdeklődés, ám konkrét vételi ajánlat nem érkezett. Predrag Bosnjak már korábban az FTC-be igazolt, Halmai Ramonpedig valószínűleg az MTK-ban folytatja pályafutását. Lesznek érkezők is, az utánpótlásból Jancsó András, Rácz Barnabás, Tóth Martin és Tihanyi Olivér az első csapattal kezdi el a szerdai felkészülést, és a kölcsönjátékosok is nálunk indítják a munkát. Emellett vannak konkrét  kiszemeltjeink, akikkel jól haladnak a tárgyalások és a felkészülés második hetére próbajátékosokat is várunk - zárta szavait Tóth Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!