Haladás

2014.04.23. 19:48

Húszmillió a bronzéremért

A harmadik hely 20 milliót, a negyedik pedig - abban a szerencsés esetben ha nemzetközi kupaindulást jelent - 10 milliót ér a játékosoknak.

Pum András

Beindult a szurkolók egy részének fantáziája a kaposvári 2-0-s vereség után. A gyenge játék és a zakó magyarázataként több "tuti" okot olvashattunk az internetes fórumokon.

A hozzászólok - miután a Haladás pár euróval kevesebb összegből gazdálkodik mint a Real Madrid... - arra a következtetésre jutott, hogy a klubvezetők a nem túl bő büdzsé miatt nem is igazán akarják harmadik helyet és a vele járó nemzetközi kupaszereplést.

Ergó: a dobogó csak púp lenne a hátukon és ezzel a focisták is tisztában voltak Kaposváron.

- A szezon előtt a tulajdonosok összesen 20 millió forint extra prémiumot ajánlottak fel a játékosok részére a harmadik hely eléréséért, a negyedikért pedig - abban az esetben, ha az nemzetközi kupaindulást ért - 10 milliót - tudtuk meg Tóth Miklós ügyvezető igazgatótól. - Megjegyzem, amikor 2009-ben a harmadik helyen zártunk a bajnokságban, szintén fel volt dobva pluszprémium, amit aztán az utolsó fillérig megkaptak a játékosok. Ráadásul az MLSZ is honorálja a dobogós helyeket, tehát a klub érdeke, hogy a csapat minél előbbre végezzen, minél jobban szerepeljen. Emellett idén a Magyar Kupa elsőségért 20 milliót kaptak volna a játékosok. Tehát szó sincs arról, hogy nem akarunk minél jobban szerepelni - éppen ellenkezőleg!

Tóth Miklós: 20 millió forint jár a harmadik helyért

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!