Haladás

2016.06.21. 15:52

Így készülnek Halmosiék az osztrák Alpokban

Remek körülmények közül edz a Szombathelyi Swietelsky-Haladás együttese a festői osztrák településen, Hinterstoderben.

haladas.hu

Mint arról beszámoltunk, hétfő délután érkezett meg az osztrák Alpokban fekvő Hinterstoderbe a Szombathelyi Swietelsky-Haladás csapata. Mészöly Géza együttese vasárnapig edzőtáborozik az 591 méter magasan fekvő, Szombathelytől majd" 300 kilométerre fekvő településen. Kiváló körülmények között készülnek a 2016=17-es bajnokságra a zöld-fehérek.

 

 

Vörös Csaba technikai vezetőtől megtudtuk, napi két kemény edzés szerepel a programban, így aztán kedden délelőtt is délután is tréningeztek a zöld-fehérek. Valamennyi labdarúgó egészséges, a kerethez szerdán csatlakozik a holland támadó, Sjoerd Ars. A csatár gépe szerdán 13.30-kor landol a salzburgi repülőtéren, ahonnan Mikóczi Péter csapatmenedzser fuvarozza a "bázisba".

 

A vasiak szerdán 15 órakor Bad Winsbach-ban az orosz elsőosztályt 15. helyen záró, így jövőre a második ligában induló, nagy múltú Dinamo Moszkvával meccselnek.

Fotók: Mikóczi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!