Haladás

2016.02.27. 19:26

Így látta a Hali-diadalt Mészöly Géza és Egervári Sándor

A meccs utáni sajtótájékoztatón értékelte a Haladás-Diósgyőr (2-1) bajnokit a két vezetőedző.

Pum András

Mészöly Géza: - Végig nyíltsisakos mérkőzést játszottunk, mindkét csapat az utolsó pillanatig a győzelemre tört. Nem csak nekünk, a Diósgyőrnek is megvolt a lehetősége a három pont megszerzésére. Hihetetlenül izgalmas, kőkemény találkozón egy nagyon jó Diósgyőrt győztünk le. Mondhatni, valódi gladiátorharc folyt a a pályám. Szögleteinkben nagy veszély volt, azonban a DVTK jól kontrázott, az első gól is egy ilyen szituáció után esett, Jánvári befejelhette volna, az ellentámadás végén mégis a DVTK került előnybe. Végig nagyon akart a csapat, talán ez a pici plusz kellett a sikerhez. Jellemző a játékosok elszántságára, hogy Thomas Wils sérülése után csak akkor jött le a pályáról, amikor észrevette, hogy egy mély, nyílt seb van a lábán.

Egervári Sándor: - Olyan mérkőzést veszítettünk el, amelyet megnyerhettünk volna. Ami a tizenegyes előtti jelenetet illeti, a pályák nagy részén azért a szabálytalanságért kiállítják a kapust. A második félidőben többet voltunk az ellenfél térfelén, saját magunknak tettük nehézzé a meccset. Nem sikerült a támadásokat jól befejeznünk, amit a ráadásban megbüntetett a sors. Gratulálok a Haladás győzelméhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!