Haladás

2016.03.05. 20:33

Így látta a mérkőzést Horváth Ferenc és Mészöly Géza

A Videoton-Haladás (2-1) bajnokit értékelte a két vezetőedző.

haladas.hu

Horváth Ferenc: - Már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, sokkal jobban játszottunk ellenfelünknél. A második félidőben – noha nem ezt terveztük – hátrább toltuk a védekezésünket. Ekkor bizony akadtak gondjaink. Majd amikor ismét a középső zónában védekeztünk, már nem volt problémánk. Az első 45 percben a kupakiesés miatt dacból futballoztunk, a másodikban viszont elhittük, ennyi elég a győzelemhez. Ám a Haladás sokkal jobb csapat annál, hogy csak így le tudjuk hozni a találkozót. Szerencsére a végén is volt tartalék a csapatban, jó iramú, jó ritmusú mérkőzésen nyertünk.

Mészöly Géza: - Nagyon izgalmas, fordulatos mérkőzést játszottunk. A második félidőben nagyszerűen futballoztunk, voltak helyzeteink is, kézben tartottuk a meccset, ám egy jogos tizenegyessel kikaptunk. Óriási pech volt Popin kezezése. A negyedik meccsünkön már a harmadik büntetőgólt kapjuk, de ezzel nem a játékvezetőket, hanem magunkat ostorozom -  a tizenhatoson belüli szituációkra a jövőben jobban oda kell figyelnünk. A hiányzóink helyére lépők egész héten jól mozogtak, jól edzettek és a meccsen is jól teljesítettek, elégedett vagyok velük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!