Haladás

2016.08.21. 20:31

Így látta a mérkőzést Mészöly Géza és Csertői Aurél

A Haladás és a Paks trénere értékelte a vasiak 3-1-s győzelmével zárult összecsapást.

Pum András

Mészöly Géza: - Számítottunk rá, hogy a Paks betolja a csapatbuszt a kapuja elé, de arra is, ha lehetősége nyílik, támadni is fog. Nagyon büszke vagyok a csapatra, egy hét alatt már a harmadik meccsünket játszottuk,ez az első negyedórában érződött is. Ekkor a középpályán fölénk kerültek a paksiak, ám hamarosan rendeztük sorainkat. Nagyon örülök, hogy ezúttal is gólra gólt akartunk rúgni - ez sikerült is. Elsősorban csapategységben, mentálisan nőttünk a Paks fölé. Örülök, hogy a fiatal Tóth Máté ezúttal is jól szállt a mérkőzésbe.

Csertői Aurél: - Nem kezdtük rosszul mérkőzést, akadtak lehetőségeink - igaz az ellenfélnek is. Az első félidőben jobbára a mi akaratunk érvényesült, a másodikban inkább a Haladásé. Sajnos a támadójátékunk nem volt elég határozott, elöl csődöt mondtunk és egyébként is agresszívabban kellett volna futballoznunk. Nem tudtunk válaszolni a szombathelyi gólokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!