Haladás

2016.08.13. 21:06

Így látta a mérkőzést Mészöly Géza és Horváth Ferenc

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás és a Diósgyőr szakvezetője értékelte a szombat esti bajnokit.

Pum András

Mészöly Géza: - Remek első félidőt produkáltunk, gyönyörű gólokat szereztünk, nagyon egyben volt a csapat. A második 45 percet is jól kezdtük, megvoltak a helyzeteink az újabb gólokra - de aztán inkább már taktikusan futballoztunk. Nagyon akarta a sikert a csapat, örülök, hogy ismét két góllal győztünk. Büszke vagyok a csapatra. Örülök, hogy egyre többen látogatnak ki a meccseinkre és remek érzés volt a lefújás után együtt ünnepelni a szurkolókkal.

Horváth Ferenc: - A meccs elején megkaptuk a szokásos gólunkat, ami már sorozatban rányomja bélyegét a teljesítményünkre. Nem ütköztünk, nem nyertünk párharcokat, a játék valamennyi elemében alulmúltuk önmagunkat. A szünetben megkérdeztem a fiúkat, nem zavarja őket, hogy ennyi gólt kaptunk és önbecsülésüket, hogy ilyen könnyű gólokat kaptunk. Aztán a szünet után a vakok látni, a bénák járni kezdtek, erre a teljesítményünkre már lehet építeni. Sajnos későn jött a szépítő találatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!