Haladás

2016.07.30. 20:36

Így látta a mérkőzést Mészöly Géza és Marco Rossi

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Budapest Honvéd (1-1) mérkőzést értékelte a vasiak és a kispestiek edzője.

Pum András

Mészöly Géza: - Ezen a mérkőzésen is sokat tettünk a győzelemért, ismét megszereztük  a vezetést, sajnálom, a gyors gólváltást, kellett volna egy kis idő, hogy megnyugodjunk. Többször is sikeresen szerkezetet tudtunk váltani és a becserélt játékosok is jól szálltak be. Az utolsó pillanatig offenzíven futballoztunk a szervezett Honvéd ellen, az utolsó 20 percben teljesen beszorítottuk ellenfelünket. Ez is azt mutatja, hogy a csapat jó állapotban van. Tanulság, hogy még több helyzetet kell kidolgoznunk, vagy a kapu előtt jobb döntést kell hoznunk. Kezünkben volt a találkozó, azt mondtam Tóth Miklóssal együtt az öltözőben a fiúknak, hogy emeljék fel a fejüket, mindent megtettek a győzelemért, menni kell tovább, csinálni majd jönnek a sikerek is Most ilyen passzban vagyunk. Örülök a két fiatal, Polgár Kristóf és Rácz Barnabás jó teljesítményének, ma is kiderült, nem azért vannak a pályán, mert megfelelnek az 1996-os szabálynak, hanem mert megérdemlik, mert jó teljesítményt nyújtanak.

Marco Rossi: - Nagyon kiegyenlített mérkőzést játszottunk, mindkét csapat sokat hibázott. Ugyanakkor nem vagyok elégedett a döntetlennel, úgy készítettem fel a csapatot, hogy nyerjünk. Nagy pozitívum, hogy végre gólt tudtunk lőni Király Gábornak...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!