Haladás

2016.09.17. 20:46

Így látta a mérkőzést Mészöly Géza és Michael Oenning

A szombat esti Haladás-Vasas (1-0) bajnokit értékelte a két szakember.

Pum András

Mészöly Géza: - Végig nagyon stabilak voltunk, már az első félidőben masszívan védekeztünk, nem engedtük helyzetbe kerülni a vendégeket. A második félidő első negyedórájában lefociztuk ellenfelünket, a góllal pedig feltettük koronát teljesítményünkre. Sokat tettünk a győzelemért, nem tudnék egyetlen játékost kiemelni, ugyanakkor Rózsa Dánielt óriási bravúrjai miatt meg kell említenem. Dicséret illeti szurkolóinkat is, akik a rossz idő ellenére is eljöttek és buzdítottak bennünket. Nagyon kemény csata volt, örülök a győzelemnek, Tény, sokat kivett a meccs a csapatból, de játékosaim jó állapotban vannak, felkészültek, de a regeneráció persze nagyon fontos lesz a szerdai, Újpest elleni bajnokiig.

Michael Oenning: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk, nem tehetek szemrehányást futballistáimnak. Mindkét csapat sok helyzetet alakított ki, szerencsére a csúszós pálya is lehetővé tette a gyors, jó játékot, ugyanakkor a folyamatos futballal akadtak gondok. Tudtuk, hogy a Haladás jó csapat, amely játssza a futballt, nem véletlen áll a két csapat a dobogón. Noha kikaptunk, nem tudom elmarasztalni futballistáimat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!