Haladás

2016.09.25. 13:46

Így látta a mérkőzést Mészöly Géza és Urbányi István

A két csapat vezetőedzője értékelte a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Gyirmót (0-1) NB I-es labdarúgó-mérkőzést.

Pum András

Mészöly Géza: - Nem volt bent az első félidőben, hogy gólt kapunk, a Gyirmót kontrából volt csak veszélyes. A második játékrészben pedig még egy lapáttal rátettünk. Helyzeteket dolgozunk ki, ám ha holnap estig futballozunk, sem rúgunk gólt. Pedig a támadásokkal nem volt gond, odaszögeztük ellenfelünket a kapujához, ám az utolsó passzok, beadások nem sikerültek, vagy ha igen, ziccerben rosszul koncentráltunk. Amikor pedig egy csapat ennyire kitámad, óhatatlanul fellazul hátul és jönnek az ellenfél helyzetei. A gyirmótiak frissebbek voltak, ám nem tudom elmarasztalni játékosaimat, amit bizonyít, hogy a lefújás után a közönség is megtapsolta a csapatot. Komoly energiákat mozgosított volna, ha a meccs elején betalálunk, ehhez megvolt a helyzetünk, elég Williams felső kapufájára gondolnunk. Fájó pontokat veszítettünk a Gyirmót ellen.

Urbányi István: - Hat nap alatt három kemény mérkőzést játszottunk, komoly ellenfelek ellen - bizonyos szempontból hiba nélkül. Ma alaposan megnehezítettük saját dolgunkat azzal, hogy sok ziccert elpuskáztunk. Sok remek egyéni teljesítmény akadt, amely jó csapatteljesítménnyé állt össze. Ez az egység hozza hétről-hétre az eredményeket. Volt bennünk sebesség, értékes győzelmet arattunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!