Haladás

2014.12.06. 20:07

Szentes Lázár: Minimum öt-hat győzelem kell még a bentmaradáshoz

Szentes Lázár és Bekő Balázs a mérkőzést követő sajtótájékoztatón értékelte a Haladás-Kecskemét (3-1) bajnoki mérkőzést.

haladas.hu

Szentes Lázár: - A körülmények miatt mindkét csapat emberfelettit produkált. Jól kezdődött számunkra a meccs, korán gólt rúgtunk, ezzel egy hetek óta tartó böjt végére értünk, ezután felszabadultan futballoztak a játékosok. Malmunkra hajtotta  a vizet, hogy megszereztük a második találatot is, és fordulópontot jelentett, hogy Rózsa kivédte a tizenegyest. Ez nagy erőt adott nekünk. A második félidőben Bekő Balázs kollégám 19-re lapot húzott, szerkezetet váltott,  beküldte Novák Csanádot. A harmadik találattal viszont eldőlt a mérkőzés, ezután már csak az volt a kérdés, ki szerez még gólt - sajnos, mi kaptunk egyet. Az eredménnyel és a hozzáállással egyaránt elégedett vagyok. Ezzel a győzelemmel lőtávolon belül maradtak az előttünk álló csapatuk, egy győzelemre vagyunk tőlük. A bentmaradáshoz tavasszal a 13 meccsünkből legalább ötöt-hatot meg kell nyernünk.

Bekő Balázs: - Mindkét csapatnak jár a gratuláció, az embertelen körülmények ellenére megállták a helyüket. Gratulálok a Haladás győzelméhez, hősiesen küzdött a hazai csapat. Álmosan kezdtük a meccset, csináltunk egy idióta tizenegyest, öngólt rúgtunk, ráadásul több helyzetet kihagytunk és még a tizenegyes is elhibáztuk. A második félidőben mindent egy lapra tettünk fel, ám a harmadik góllal eldőlt a meccs. Hogy korábban is behozhattam volna-e Novák Csanádot? Azért ezen a mély talajon egy magas futballistának nehéz érvényesülnie, másrészt a "ha" nem játszik a futballban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!