Legénybúcsú, Egyiptom: Így nyaralnak a Haladás-futballisták

2017. június 03., 13:50 szerző: Pum András
komment
Akadnak akik belföldön, mások tengerparton kapcsolódnak ki. Halmosiék Egyiptomba és Spanyolországba is elutaznak.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 1

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás játékosai a május 27-i, Gyirmót elleni meccset majd az azt követő bankettet követően pihenőre vonultak - június 19-én kezdik a nyári felkészülést. Szokásunkhoz híven ezúttal is megkérdeztünk néhány játékost és Mészöly Géza vezetőedzőt: hol vakációzik?

A kapusok közül Gyurján Márton és Lévay Gergely ezekben a napokban a horvátországi Pag-szigeten ejtőznek, illetve dehogyis, kemény munkában vannak, lévén Gergő legénybúcsúját tartják... Lévay ugyanis jövő pénteken mondja ki a boldogító igent. Gyurjánék vasárnapig maradnak, aztán Marci később még visszatér a tengerhez, igaz akkor már a magyarhoz, a Balatonra utazik.

Gyurján (jobbról) és Lévay (középen) barátaikkal utóbbi legénybúcsúját tartják

Polgár Kristóf számára kicsit megcsúszott a szabadság, a védő ugyanis az U21-es válogatottal készül. A Liverpoolból tavaly nyáron érkezett védő természetesen ezt követően szeretne kicsit lazítani, autóval az Adriai-tengert veszi célba. Szlovénia, Horvátország vagy Olaszország is szóba jöhet. Jánvári Gábor párjával együtt a szülőket látogatja meg, semmi extrát nem terveznek, azonban egy-két napra vélhetően leugranak a Balatonra. Jagodics Márk javarészt Szombathelyen tölti szabadságát, ám öccsével, Bencével elugranak horgászni a höveji pecaparadicsomba. Bosnjak Predrag jelenleg Szerbiában, Palicson és Szabadkán pihen, ám hamarosan útra kel feleségével és kisfiával, csakúgy mint tavaly, idén is Dubaj mellett töltenek el egy hetet. Mivel egyik ismerősüknek Split mellett van apartmanjuk, szóba került Horvátország, de mivel momentán az Adriai-tenger kissé hűvös, ezért döntöttek inkább az arab világ mellett. Devecseri Szilárd a soproni bankett után visszatért a Hűség Városába, unokabátyjával pecázni indultak. A belső védő nem tör a nagy Ho-Ho-Ho horgász babérjaira, lévén, hogy horgászbotja sincs. A csend, a nyugalom azonban megfizethetetlen számára. Deve néhány napra a Balatonra - vagy valamelyik strandra - is ellátogat, számára az a lényeg, hogy szeretteivel töltse ezt a pár hetet.

Halmosi Péter két külföldi nyaralást is betervezett. Először feleségével és két gyermekével Egyiptomba, Hurghadába repül, majd hazaérkezésük után ismét gépre szállnak. Ám ekkor már csak ketten, párjával Eszterrel indulnak Spanyolországba, a végállomás az andalúziai gyöngyszem,  Marbella. Rácz Barnabás - Polgárhoz hasonlóan - szintén az U21-es nemzeti csapattal készül, így egyelőre nem tudja hol tölti pihenőjét.

Németh Márió kedvesével, Eszterrel Barcelonában kapcsolódik ki

A nigériai támadó, Funsho Bamgboye a bankett után Amszterdam érintésével hazarepült Lagosba fél éve nem látott családjához. Németh Márió és barátnője, hétfőn utazott Barcelonába. Valamennyi turisztikai látványosságát felkeresték, sőt, noha Márió megveszekedett Real Madrid-drukker, megnézték az ősi rivális Barcelona stadionját, a Nou Campot.

Mészöly Géza vezetőedző családjával és barátokkal együtt egy hétre Larába utazik. Mészölytől megtudtuk, egyedülálló az a fajta kiszolgálás ami évről-évre Törökországban fogadja őket, ezért is választották úti célul újra a félholdas országot. Ám a hét nap nem csak pihenésből áll, Mészölyék teniszeznek, strandröpladáznak is - ergo nem a hasukat süttetik álló nap.

Pum András

2017. június 03., 13:50 szerző: Pum András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...