Haladás

2014.09.12. 18:56

Így várják a Honvédnál a Haladást

A Budapest Honvéd olasz edzője, Pietro Vierchowod és egyik játékosa, Ikenne-King Patrick nyilatkozott az esélyekről.

haladas.hu

- Nem lesz könnyű találkozó számunkra, nagyon meg kell küzdenünk, ha nyerni akarunk. A sikerünk azon múlik majd, hogy mennyire leszünk koncentráltak a védekezésben. Az eddigi tapasztalataink alapján viszont az a nagyobb kérdés, hogy milyen százalékban tudjuk kihasználni az általunk kreált helyzeteket. Azt kértem a játékosaimtól, tegyenek meg mindent azért, hogy a szurkolók elégedetten mehessenek haza a mérkőzés után - nyilatkozta Pietro Vierchowod a Budapest Honvéd honlapján.

- A Haladás nagyon jó csapat, játékosai gyorsan futnak és keményen harcolnak - mondta szintén a klub honlapján Ikenne-King Patrick. - Az utolsó két mérkőzésüket elvesztették, de nem lehet őket leírni, mert keményen fognak jönni és le akarnak győzni minket. Viszont mi tanultunk az edzéseken, úgy hogy sok meglepetéssel állunk eléjük. Biztos vagyok benne, hogy egy izgalmas meccset fognak látni a szurkolók.

Ami a Hali szombati programját illeti, Vörös Csaba technikai vezetőtől megtudtuk, a játékosok és a szakmai stáb tagjai reggel 9 órakor találkoznak, majd negyed tízkor buszra szállnak. Útközben, negyed 12-kor a gyirmóti Aranyhal Étteremben ebédelnek, majd fél egykor indulnak tovább a fővárosba. A Haladás busza 14.30-kor gördül be a Bozsik-stadionba.

A mieink tiszta fehérben lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!