Haladás

2015.11.20. 16:11

Íme minden idők legjobb Haladás tizenegye!

Megválasztották a Haladás-szurkolók az általuk legjobbnak vélt zöld-fehér tizenegyet. Király Gábor és Halmosi Péter édesapjukkal együtt bekerültek a top 11-be.

Pum András

Egy héten keresztül szavazhattak a zöld-fehér drukkerek a "Haladás álomtizenegyére". Bárki a csapat tagja lehetett, aki az 1919-es alapítás óta akár egyszer is magára húzta a Hali-mezt. Nem volt könnyű dolgok a szurkolóknak, hiszen sokkal, de sokkal több mint 11 kiváló futballista szerepelt és szerepel a Rohonci úton. Rengeteg szavazat érkezett, a legtöbb voksot Halmosi Zoltán kapta, és három jelenleg is aktív futballista - Király Gábor, Halmosi Péter (Haladás) és Guzmics Richárd (Wisla Kraków) - is bekerült a top 11-be. A rengeteg voks miatt összeállítottunk egy B-csapatot is.

A Haladás álomtizenegye a szurkolók szavazatai alapján. Király Gábor - Novák Dezső, Király Ferenc, Guzmics Richárd, Kereki Zoltán - Nagy József, Halmosi Zoltán, Illés Béla, Halmosi Péter - Iszak Sándor, Szabó Ferenc.

Íme a Haladás álomtizenegye. Grafika: Kelemen Attila

A "B"-csapat: Szarka Zoltán – Horváth Imre, Vörös Csaba, Szőllősi Emil, Tóth Péter – ifj. Kulcsár Ferenc, idősebb Kulcsár Ferenc, Jagodics Zoltán, Szakály József – Varga Ferenc, Tóth I. Zoltán.

Több-kevesebb szavazatot kapott még: Horváth György, Preszeller Tamás, Kiss Jenő, Neudl Gábor, Kuttor Attila, Predrag Bosnjak, Molnár Sándor, Fehér Zoltán, Kovács László, Selymes Tibor, Tarr István, Leandro de Almeida, Mester Károly, Horváth Árpád, Nyírő Lajos, Komora Imre, Kiss György, Tóth Gyula, Kalotai Károly, Schimmer Szabolcs, Hegyi Imre, Papp Lajos, Fitos József, Tóth Norbert, Topor Antal, Szakály József, Kovács Sándor, Bognár Zoltán, Marton Róbert, Lovász Lajos, Molnár II. Dezső, Márkus Endre, Pém Csaba, Kolesánszky Zoltán, Farkas László, Hauzer Tibor, Horváth Zoltán, Radó András, Szabó Imre, Dobány Lajos, Kenesei Krisztián, Fehér Csaba, Hegedűs Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!